skip to Main Content

Välkommen till SvalaAndetag
Med frid inom dig själv skapar du fred i världen. Min gåva till dig är att ha ett fridfullt sinne.  "SOLÖGA"

SvalaAndetag
Hagalund Broarna 63
738 92 Norberg

073 - 228 42 94

anette@svalaandetag.se

073 - 228 42 94 anette@svalaandetag.se

Jag började meditera i början på 80 talet då jag lärde mig TM, transcendental meditation. Sedan dess har jag byggt på mitt kunnande inom meditationen genom kurser i fler tekniker. 1996 gick jag en steg 1 utbildning i Medicinsk Qigong och praktiserade Qigong under flera år.

Under samma tid gick jag även en 1 årig örtutbildning hos Marie-Louise Eklöv i Stockholm. Där jag lärde mig att koka naturkosmetik, vilket jag fortfarande gör i liten skala på fritiden. Har även hållit kurser i naturkosmetik tillverkning.

Jag kom i kontakt med Yogan under graviditeten med min dotter som är född 1986. Även om jag direkt kände yogans alla fördelar blev det en  ofrivillig paus då utbudet av yoga var mycket skralt i staden där jag bodde. 2003 flyttade jag till Köpings kommun och kom då i kontakt med Ulrika Gulz och kundalini yoga men även andra workshops hon höll i på Shanti i Kungsör. Under tiden växte mitt intresse för yogan och utbildade mig då hos Ulrika Gulz till holistisk yogalärare.

Jag examinerades september 2014 och slog nu upp portarna till en yogastudio i Köping för att kunna dela med mig av HoliYoga och meditation.

MEN NU har jag flyttat min verksamhet till mitt nyköpta hus i HAGALUND BROARNA utanför NORBERG.  HoliYoga premiär den 9 OKTOBER, så anmäl dig nu. Gilla mig på Facebook, SvalaAndetag, där sätter jag ut allt som händer här på SvalaAndetag i Broarna. Välkommen!

/Anette Persson

HoliYoga

Tisdagar 10 ggr. Start 9 oktober - 11 december 2018. Klockan 18,30-20,00.     OBS! de…

Läs mer

Meditation

Workshop 14 oktober 2018 "Andning och Meditation" Inga förkunskaper krävs. Se gärna till att du…

Läs mer
Back To Top
×Close search
Sök